Home Kronika Plagosi Kërtushën me armë në lokalin e Noizy-t, del FOTO-ja e autorit

Plagosi Kërtushën me armë në lokalin e Noizy-t, del FOTO-ja e autorit

Ky është autori i plagosjes së Ardit Kërtushës në Durrës. Fotoja e siguruar nga ‘Oranews’, tregon autorin me kapele të zezë, bluze të kuqe, të shkurta dhe me kufje.

Plagosi Kërtushën me armë në lokalin e Noizy-t, del FOTO-ja