Home Politike Përfundon procesi i përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë në PD

Përfundon procesi i përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë në PD

Janë 315 kandidatë për deputetë dhe kryetar bashkie nga radhët e Partisë Demokratike që janë përzgjedhur nga komisioni i vlerësimit në PD.

Nga 498 emra, janë skualifikuar 183 dhe 315 do të vazhdojnë garën dhe do të votohen nga Këshilli Kombëtar.

Skualifikimi i 183 emrave u bë në bazë të kritereve për kontributet që kanë dhënë në politikë dhe në parti.

Faza e tretë ishte edhe faza e fundit e punës së Komisionit të Vlerësimit.

Dy ditë më parë, anëtarja e vlerësimit në PD, Enriketa Papa tha se pas fazës së tretë lista i dërgohet bashkëngjitur me një raport për çdo kandidat kryesisë së Partisë Demokratike.

SOURCEbulevard news
Previous articleRama i përgjigjet menjëherë Bashës: Po Lulzim ka qenë PD-ja që…
Next articleRonaldo sërish pozitiv në COVID-19/ Humbet përballjen kundër Barcelonës