Home Aktualitet Përfundon mbledhja e KAS, vuloset Durrësi, vendoset ndryshimi i tabelës së rezultatit...

Përfundon mbledhja e KAS, vuloset Durrësi, vendoset ndryshimi i tabelës së rezultatit të 25 prillit sipas rinumërimit të votave

Përfundon mbledhja në KAS lidhur me qarkun e Durrësit. KAS ka vendosur ndryshimin e tabelës përmbledhëse të zonës zgjedhore, sipas rezultatit të rinumërimit. Nga rinumërimi LSi doli minus një votë, PD i kanë zbritur 38 vota ndërsa PS-së i janë zbritur 26. Nga 108 kuti të rinumëruara LSI s’ka rikuperuar asnjë votë nga 136 që kërkonte për t’i marrë mandatin PS.

Kas në përfundim të ankesave ka vendosur ndryshimin e vendimit dhe miratimin e tabelës përmbledhëse  të zonës zgjedhore Durrës, sipas rezultatit të dalë nga rinumërimi. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”.

SOURCEBulevard News
Previous articlePesë rreziqet e mandatit të tretë
Next articleProkurorja Natasha Prifti u përball në KPK me pyetje mbi të ardhurat e bashkëshortit