Home Ekonomia Paundi britanit “mbyt” euron e dollarin! Këmbimi valutor 31 mars, çfarë po...

Paundi britanit “mbyt” euron e dollarin! Këmbimi valutor 31 mars, çfarë po ndodh me monedhat e tjera

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan do të blihet me 103.6 lekë dhe do shitet me 105.1 lekë.

Edhe euro vazhdon të pësojë një rënie të ndjeshme. Sot monedha evropiane do të blihet me 113.1 lekë dhe do të shitet me 113.9 lekë.

Franga zvicerane do të blihet me 112.8 lekë dhe do të shitet me 114.2 lekë.

Ndërsa paundi britanik do të blihet me 127.9 lekë dhe do të shitet me 129.4 lekë.

Paundi britanit "mbyt" euron e dollarin! Këmbimi valutor 31 mars,

Previous articleParashikimi i motit, e premte, 31 mars 2023
Next articleLigji i ri për punësimin në Gjermani, eksperti tregon kriteret që duhet të plotësoni dhe…