Home Aktualitet Parandalohet vrasja në Lezhë, 2 persona do ekzekutonin një person për drogë

Parandalohet vrasja në Lezhë, 2 persona do ekzekutonin një person për drogë

 

 

Policia: Parandalohet vrasja, 2 shtetas do të ekzekutonin një person për prishje pazaresh droge. U sekustruan 2 mina me telekomandë, 88 mijë € të përfituara nga droga, 2 sniper, 1 automatik dhe 1 pistoletë

U sekustruan 2 mina me telekomandë, 88 mijë € të përfituara nga droga, 2 sniper, 1 automatik dhe 1 pistoletë.