Home Aktualitet Operacioni ‘Plumbi i Artë’/ Gledis Nano: S’ka ndaluar, është ende në zhvillim

Operacioni ‘Plumbi i Artë’/ Gledis Nano: S’ka ndaluar, është ende në zhvillim

Keni informacione se ky megaoperacion mund të jetë dekonspiruar?

Gledis Nano: Ne në bashkëpunim me SPAK jemi në operacion e sipër, ne nuk kemi ndaluar pavarësisht se nuk janë bërë mediatike zhvillimet e fundit edhe sot duke u gdhirë në mëngjes dhe gjatë ditës së djeshme.

Pjesa e dekonspirimit jemi duket hetuar me SPAK e agjencitë e tjera ligjzbatuese me qëllim që të jemi në një informacion të saktë se çfarë ka ndodhur e nëse diçka e tillë ka ndodhur çdo kush do mbajë përgjegjësi nëse ka dekonspiruar informacionin apo operacionin i kujtdo strukture qoftë. Operacioni në këto momente që po flasim është në zhvillim