Home Bota OKB: Rreth 9,300 civilë të vdekur që nga fillimi i luftës në...

OKB: Rreth 9,300 civilë të vdekur që nga fillimi i luftës në Ukrainë

Sipas Zyrës së Komisionerit të Lartë të OKB-së për të Drejtat e Njeriut, që nga fillimi i pushtimit rus 9,287 civilë janë vrarë dhe 16,384 janë plagosur, shkruajnë mediat e huaja. 

Rosemary DiCarlo, Nënsekretare e Përgjithshme për Politikë dhe Çështjet e ndërtimit të paqes tha se ky numër përfshin 537 fëmijë të vrarë dhe 1117 të plagosur.

Previous articlePse merret me mua, Sali Berisha?
Next article‘Territor i Pastër’/ Asgjesohen 875 bimë kanabisi në Krujë