Home Bota Obama: Irani një vit larg nga zhvillimi i armës bërthamore

Obama: Irani një vit larg nga zhvillimi i armës bërthamore

obamaobama

Presidenti amerikan Barak Obama thotë se Irani mund të jetë ”një vit apo më shumë” larg nga zhvillimi i një armë bërthamore, dhe Shtetet e Bashkuara vazhdojnë të mbajnë të gjitha opsionet në tavolinë për ta parandaluar një gjë të tillë të ndodhë.

Obama ka bërë këto komente në një intervistë për një televizionin izraelit, para udhëtimit të tij në Izrael në javën e ardhshme.

Shtëpia e Bardhë thotë se vizita do të nënvizojë afërsinë e aleancës amerikano-izraelite.

Previous articleChris tradhton Rihanën?!
Next articleBanorët e Sukthit dëshmojnë në zbardhjen e vrasjes së kryekomisarit Adem Tahiraj