Home Bota Obama flet për ligjin për armë dhe borxhin federal

Obama flet për ligjin për armë dhe borxhin federal

obamaPresidenti i SHBA-ve Barack Obama u ka thënë anëtarëve të kongresit se duhet të “shqyrtojnë ndërgjegjen e tyre” kur të vlerësojnë se si të veprojnë lidhur me ligjin për kontrollin e armëve.

Në konferncën e fundit të mandatit të parë të mbajtur të hënën, Obama tha se duhet ketë kontrolle të forta për të kaluarën e blerësve të armëve.

Çdo ligj i ri për armët do të ballafaqohet me një kundërshtim të ashpër në Kongres.
Obama gjithashtu foli edhe për kanosjen nga një betejë fiskale me Kongresin mbi kufirin e borxhit federal, i cili duhet të ngrihet së shpejti për të shmangur falimentimin.

Previous articleIvanovski: Përgjegjësia për bojkotin e zgjedhjeve bie mbi pushtetin
Next articleMatt LeBlanc nuk mban dot në kontroll duart