Home LifeStyle O sorrë! Arjola dhe Antonela ironizojnë njëra- tjetrën. Arjola: O zemër unë...

O sorrë! Arjola dhe Antonela ironizojnë njëra- tjetrën. Arjola: O zemër unë jam shqiponjë mali, skam lidhje me sorrat

Antonela Berisha e ka quajtur aktoren e humorit si “sorrë”, ndërkohë që kjo e fundit iu përgjigj me ironi se ishte ‘Shqiponjë”

E ti sorra, u çove e më the edhe ti ma ke prishur të falurën’, tha Antonela, ndërsa gjatë replikës, Arjola Demiraj u shpreh: “O zemër unë jam Shqiponjë”.

Antonela Berisha e ka quajtur aktoren e humorit si “sorrë”, ndërkohë që kjo e fundit iu përgjigj me ironi se ishte ‘Shqiponjë”

E ti sorra, u çove e më the edhe ti ma ke prishur të falurën’, tha Antonela, ndërsa gjatë replikës, Arjola Demiraj u shpreh: “O zemër unë jam Shqiponjë”.

 

Pjesë nga biseda:

Arjola: Moj vajzë, unë nuk të thash që ma ke prishur të falurën më qellim. Unë thash që ti po bërtisje dhe zëri jot ma kë prishur të falurën kur po flisje me Beatrixën. Dhe i thash Sabianit a është e vërtetë, që kur kemi qenë duke u  falur Antonela ishte ajo që na e prishi, po ose jo, kaq. Dhe nuk kam thënë që ma ka prish me qëllim sepse ti nuk e dije.

Antonela: Shpjegoje pra, se këtu është problemi, sepse i bie që unë e dija dhe ta kam bërë me qëllim. Kështu e ke thënë o Arjol…

Arjola: Ti, kur flas unë nuk dëgjon por vetëm replikon vazhdimisht. Kur jemi zënë ti më ke akuzuar për zërin e lartë.

Antonela: E ti sorra, u çove e më the edhe ti ma ke prishur të falurën.

Arjola: O zemër unë jam Shqiponjë.

Antonela: Vetëm se të janë thyer të dyja krahët.

Arjola: Nuk e di ti atë, sepse nuk po më shikon me allçi…

Antonela: Flatrat, flatrat.

Arjola: Ndonjë flatër edhe me biem se edhe atyre iu bie ndonjë pendë.

Antonela: Shpjegoje pra, se këtu është problemi, sepse i bie që unë e dija dhe ta kam bërë me qëllim. Kështu e ke thënë o Arjol…