Home Rajoni ​Nxënësit më mirë flasin anglisht se sa shqip

​Nxënësit më mirë flasin anglisht se sa shqip

Janë të shumtë fëmijët e arsimit fillor në Maqedoninë e Veriut, të cilët po shfaqin pengesa dhe ngecje në të lexuar dhe të shprehurit mirë në gjuhën amtare.

Previous articleNdërroi jetë në një aksident në Itali, i jepet lamtumira 19-vjeçares shqiptare
Next article“Mushkëria e hekurt”, zgjidhja e viteve 1900 për pacientët me probleme me frymëmarrjen