Home LifeStyle Nuk ndalet Anxhela Peristeri, renditet në vendin e tretë të 11 femrave...

Nuk ndalet Anxhela Peristeri, renditet në vendin e tretë të 11 femrave më të bukura të Eurovisionit!

“Eurovision” nuk është vetëm një festival muzikor, por gjithashtu një mundësi për të njohur bukuritë nga vende të ndryshme, në një turne të paharrueshëm.

Festivali i këtij viti do të mbahet mend jo vetëm për këngët e konkurrentëve, por dhe për figurat artistike që kanë marrë pjesë.

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Pjesë e listës së 11 grave më të bukura të Eurovisionit është dhe Anxhela Peristeri, e cila është renditur në vendin e tretë. Shikoni fotot më poshtë për tu njohur me listën.

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

Nuk ndalet Anxhela Peristeri/ Korr një tjetër fitore, renditet në

SOURCEBulevard News
Previous articleRënia e Llallës: Nga akuzat për reformën, te rrefuzimi i kërkesës së SHBA për arrestimin e Metës dhe mbrojtja nga Shullazi
Next articleSituata me COVID-19 përmirësohet, epidemiologu Alimehmeti: Koha për heqjen e maskës dhe orës policore! Imuniteti natyror zgjat të paktën 1 vit