Home Ekonomia Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 nëntor 2021

Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 nëntor 2021

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Euros, Paundit Britanik dhe Frangës Zvicerane, ndërsa Dollari ka shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 107.7                                            Shitet 108.7

Euro:                                   Blihet 121.1                                             Shitet 121.7

Paundi Britanik :                  Blihet 143.6                                         Shitet 144.7

Franga Zvicerane:               Blihet 114.9                                           Shitet 115.7

Njihuni me Këmbimin Valutor, 25 nëntor 2021