Home Ekonomia Njihuni me Këmbimin Valutor, 14 janar 2022

Njihuni me Këmbimin Valutor, 14 janar 2022

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari ka shënuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari:                                Blihet 106                                                  Shitet 106.9

Euro:                                   Blihet 121.9                                                Shitet 122.5

Paundi Britanik :                  Blihet 145.3                                               Shitet 146.3

Franga Zvicerane:                Blihet 116.2                                              Shitet 117

Njihuni me Këmbimin Valutor, 14 janar 2022