Home Ekonomia Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 janar 2022

Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 janar 2022

Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rritje e lehtë e Euros dhe Paundit Britanik. Ndërkohë Dollari dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rënie.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar

Dollari:                                Blihet 106.4                                                Shitet 107.5

Euro:                                   Blihet 121.6                                                Shitet 122.2

Paundi Britanik :                  Blihet 145.2                                               Shitet 146.2

Franga Zvicerane:                Blihet 115.4                                              Shitet 116.2

Njihuni me Këmbimin Valutor, 13 janar 2022