Home LifeStyle Njerëzit që shikojnë shpesh pornografi, kanë këtë problem me veten

Njerëzit që shikojnë shpesh pornografi, kanë këtë problem me veten

Njerëzit shikojnë pornografi për një sërë arsyesh, reduktim të stresit, kuriozitet seksual, vetë-eksplorim, kënaqësi të fantazive seksuale, etj. Një motiv i rëndësishëm për konsumimin e pornografisë është ikja nga pakuptimësia dhe mërzia

Previous articleNjerëzit që shikojnë shpesh pornografi, kanë këtë problem me veten
Next articleKush janë oligarkët e Ramës që mbështesin me para Shkelzen Berishën