Home LifeStyle Ngjyrat e Brazilit për modën e së ardhmes

Ngjyrat e Brazilit për modën e së ardhmes

largea_desfile-lenny-fashionrio-verao2013-1051366270198“Rio Fashion Week”, java e modës në Rio de Janeiro ka prezantuar koleksionin e ri pranverë-verë 2014. Ngjyrat e ndryshme dhe të bashkuara kanë dominuar koleksionin Blue Man.

Previous articleKeqpërdorimi i letërsisë me qoftexhinj ordiner
Next articleBerisha po instalon institutin e hakmarrjes dhe të shkatërrimit