Home LifeStyle Netflix i referohet Durrësit si Greqi, sekuenca e shkëputur nga seriali Roman...

Netflix i referohet Durrësit si Greqi, sekuenca e shkëputur nga seriali Roman Empire

Seriali i Netflix ‘Roman Empire’ i referohet qytetit të Durrësit si pjesë e Greqisë. Në këtë serial shihet një moment që në përkthimin e këtij seriali, qyteti i Durrësit cilësohet si Greqia.

Siç mund të shihet dhe nga fotoja e mëposhtme, në sezonin e 2 episodin e 3 të këtij seriali fjala ‘Dyrrachium’, përkthimin e ka Greece (Greqi).

Skandal/ Netflix i referohet Durrësit si Greqi, foto nga seriali Roman