Home Maqedonia Nënë Tereza do të vendoset në sheshin e Shkupit

Nënë Tereza do të vendoset në sheshin e Shkupit

nene terezaPërmendorja e Nënës Terezë që do të ndërtohet nga biznesmeni miliarder, Subrata Roj, do të vendoset në sheshin “Maqedonia” të Shkupit.

Kontratën me kompaninë e miliarderit, Sahara India, duhet ta lidhë ministrja e Kulturës, Elizabeta Kançeska Milevska, në afat prej 60 ditësh nga hyrja në fuqi e vendimit për ndërtimin e këtij objekti.

Vendimi është marrë tashmë nga Qeveria, citojnë burimet e tyre mediat maqedonase.

Previous articleOpozita maqedonase vazhdon protestat
Next articleXhaxhi militanti tregon për incidentin e Carës dhe Alizotit në 60 vjetorin e Teatrit dhe policisë së Durrësit