Home Politike Ndryshime në qeveri, shkarkohet zëvendës ministri i Energjisë, ja kush e zëvendëson

Ndryshime në qeveri, shkarkohet zëvendës ministri i Energjisë, ja kush e zëvendëson

Gjergji Simaku është liruar nga detyra e zëvendësministrit të Energjisë dhe Infrastrukturës, ndërsa në vend të tij është emëruar Endrit Molla. Vendimet janë miratuar në mbledhjen e sotme të qeverisë.

LIRIM NGA DETYRA

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Gjergji Simaku, zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, lirohet nga kjo detyrë.
Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

EMËRIM NË DETYRË
Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Endrit Molla emërohet zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë.
Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

Previous articleAndi Bushati: Rama, sot më i fortë se kurrë
Next articleSekreti qëndron te sherbeti, HILJA që duhet të dini patjetër për bakllavanë perfekte!