Home Kosova Murat Jashari: Duhet të kemi të qartë se çka mund të negociohet

Murat Jashari: Duhet të kemi të qartë se çka mund të negociohet

jashariPërfaqësuesi i familjes Jashari, Murat Jashari në 15 vjetorin e rënies heroike të anëtarëve të familjes së tij, ka porositur liderët politikë vendas që në dialogun që po zhvillohet në Bruksel me asnjë kusht të mos bëjnë lëshime.

“Konsideroj se kemi bërë lëshime të mjaftueshme për të arritur deri te pavarësia. Mendoj se duhet të jemi më unik dhe të kemi të qartë se çfarë duhet të negociohet dhe çfarë nuk duhet të negociohet”, ka thënë Jashari.

Previous articleE kush tjetër veç Rihannës di të shfaqet ndryshe
Next articleMançester- Real, dueli i bukurosheve