Home Rajoni MPB-Maqedoni: Të gjitha denoncimet për bomba janë të rreme

MPB-Maqedoni: Të gjitha denoncimet për bomba janë të rreme

MPB-ja informon se janë bërë të gjitha kontrollet e nevojshme në lidhje me raportimet e sotme pas mesazheve të pranuara përmes emaileve për kërcënim për gjoja të vendosur eksploziv në 49 shkolla dhe një institucion rehabilitues në Shkup, si dhe në një shkollë në Prilep, dhe është konstatuar se bëhet fjalë për kallëzime të rreme.

“Ministria e Punëve të Brendshme njofton opinionin se janë bërë të gjitha kontrollet e nevojshme në lidhje me raportimet e sotme pas mesazheve të pranuara përmes emaileve për kërcën për gjoja të vendosur eksploziv në 49 shkolla dhe në një institut të rehabilitimit në Shkup, si dhe n një shkollë në Prilep.

Ndërsa është konstatuar se bëhet fjalë për kallëzime të rreme.

Menjëherë pas marrjes së kallëzimeve janë ndërmarrë masat dhe veprimet e duhura nga punonjësit e policisë, janë kryer kontrollet e nevojshme nga ekipet antiterroriste dhe është konstatuar se bëhet fjalë për kallëzime të rreme, njofton MPB.

Previous articleQyteti i Ndaluar, simboli i misterit dhe fuqisë së perandorëve të Kinës
Next articleBerisha braktiset nga aleatët në rrugën drejt “revolucionit”, i mbetet vetëm Meta