Home Aktualitet Moti i keq/ Sot rifillon mësimi në 43 shkolla, në 13 të...

Moti i keq/ Sot rifillon mësimi në 43 shkolla, në 13 të tjera në Shkodër vijon të mbetet i pezulluar

Nga 56 shkolla në vend ku ishte pezulluar mësimi, ditën e sotme procesi do fillojnë normalisht në 43 prej tyre, ndërsa në 13 prej tyre mësimi mbetet i pezulluar. Shkollat ku nuk do të rifillojë procesi mësimor ndodhen në Pult, Shosh dhe Shalë të Shkodrës.

Shkollat në qarkun e Shkodrës ku nesër nuk do të fillojë mësimi.

1. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Mehmet Shpendi”, Shalë,
2. Shkolla 9-vjeçare “Gimaj”, Shalë,
3. Shkolla 9-vjeçare “Theth” Shalë,
4. Shkolla 9-vjeçare “Don Prek Ndrevashaj”, Shosh,
5. Shkolla 9-vjeçare “Palaj”, Shosh,
6. Shkolla Fillore “Nicaj”, Shosh,
7. Shkolla 9-vjeçare “Kir”, Pult,}
8. Shkolla Fillore “Kasnec”, Pult,
9. Shkolla Fillore “Pog”, Pult,
10. Shkolla 9-vjeçare “Bruçaj”, Pult,
11. Shkolla 9-vjeçare “Plan”, Pult,
12. Shkolla Fillore “Maja Thanës”, Pult,
13. Shkolla 9-vjeçare “Xhan”, Pult.

Shkollat ku do të fillojë nesër mësimi:

1. Shkolla 9-vjeçare “Perlat”, Hamallaj,
2. Shkolla 9-vjeçare “Met Hasa”, Durrës
3. Shkolla 9-vjeçare “Fshati Rinia”, Durrës
4. Shkolla Fillore “Azem Hajdari”, Fierzë
5. Shkolla 9-vjecare në Lugun e Zi, Tropojë e Vjetër
6. Shkolla Mesme e Bashkuar “Oso Dauti”, Llugaj
7. Shkolla 9-vjeçare ” Kolec Mekshaj”, Tale
8. Shkolla 9-vjeçare “Grykë Lumi”, Shënkoll
9. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Llesh Nik Daka”, Shënkoll
10. Shkolla 9-vjeçare Marash Gjoni”, Rril
11.  Shkolla e Mesme e Bashkuar “Zejmen”, Zejmen
12. Shkolla 9-vjeçare “Spiten”, Zejmen
13. Shkolla 9-vjeçare “Tresh”, Zejmen
14. Shkolla 9-vjeçare “Pllanë”, Zejmen
15. Shkolla 9-vjeçare (jopublike) “Effata”, Pllanë
16. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Frank Bardhi”, Kallmet
17. Shkolla 9-vjeçare “Rrabosht”, Kallmet
18. Shkolla 9-vjeçare jopublike “Shën Eufemia”, Kallmet
19. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Ndoc Gjetja”, Ishull Lezhë
20. Shkolla 9-vjeçare “At Zef Pllumi”Shëngjin
21. Shkolla 9-vjeçare “Fran Ivanaj”, Ishull Shëngjin
22. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Kalivaç”, Ungrej
23. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Ungrej”, Ungrej
24. Shkolla 9-vjeçare “Gjergj Kastrioti”, Lezhë
25. Shkolla 9-vjeçare “Besëlidhja”, Lezhë
26. Shkolla 9-vjeçare “Gjergj Fishta”, Lezhë
27. Shkolla 9-vjeçare “Kosova”, Lezhë
28. Shkolla 9-vjeçare “Nënë Tereza”, Lezhë
29. Shkolla e mesme profesionale ‘Kolin Gjoka”, Lezhë
30. Gjimnazi “Hydajet Lezha”, Lezhë
31. Shkolla e Mesme Jopublike “Rrogacionistët”, Lezhë
32. Shkolla jopublike “Academi Center”, Lezhë
33. Shkolla jopublike 9-vjecare “At Shtjefen Gjecovi”, Lezhë
34. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Karl Gega”, Balldren
35. Shkolla 9-vjecare “Torovicë”, Balldren
36. Shkolla 9-vjecare Kakarriq”, Balldren
37. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Pjetër Zarishti”, Blinisht
38. Shkolla 9-vjeçare “Troshan”, Blinisht
39. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Ndre Mjeda”, Dajç
40. Shkolla e Mesme e Bashkuar “Gjovalin Gjadri”, Gjadër
41. Shkolla 9-vjecare “Mark Rrozhani”, Mabë
42. Shkolla 9-vjeçare “Manati”, Kolsh
43. Shkolla 9-vjeçare “Barbullojë e Re”, Kolsh

Previous articleBanori i Big Brother Vip Kosova rezulton pozitiv me HIV-AIDS
Next articleShkodër/ Rrugë të pakalueshme dhe prezencë uji në oborret e 15 banesave