Home Kronika ‘Mos u afro’/ Një numër i panjohur i dërgoi SMS, si i...

‘Mos u afro’/ Një numër i panjohur i dërgoi SMS, si i shpëtoi atentatit me eksploziv Suida Kuka

Një mesazh në telefonin e Drejtoreshës së Operatorit të Kujdesit Shëndetësore në Shkodër duket se ka qenë shpëtimi i Suida Kukës nga shpërthimi i mundshëm. Menjëherë pas këtij mesazhi ajo ka marrë në telefon forcat e policisë së Shkodrës të cilët kanë rrethuar zonën dhe kanë kërkuar evakuimin e të gjithë institucionit.

Në dëshminë e saj në policinë e Shkodrës, Suida Kuka ka deklaruar se nuk e njihte atë numër, por aty shkruhej: Ke tritol poshtë makinës