Home Aktualitet Miratohet në Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese marrëveshja për Portin e Durrësit

Miratohet në Komisionin për Veprimtaritë Prodhuese marrëveshja për Portin e Durrësit

Komisioni i Veprimtarive Prodhuese ka miratuar ditën e sotme marrëveshjen për projektin e Portit të Durrësit.

Projektligji për Portin e Durrësit është miratuar me 9 vota pro, 5 kundër dhe asnjë abstenim.

Previous articleUnë shoh edhe matanë lëmës
Next articleShkrime motivues mbi letrat higjienike, japonezët “shpikin” metodën e parandalimit të vetëvrasjeve