Home Politike Meta: Rama s’është bosi, ai është marrë peng nga krimi e ndërkombëtarët,...

Meta: Rama s’është bosi, ai është marrë peng nga krimi e ndërkombëtarët, në presion të borxheve të tij personale

Ilir Meta në cilësinë e kryetarit të Partisë së Lirisë tha se nuk është i mendimit që Sali Berisha duhet të tërhiqet, por e cilësoi si një sakrificë të tij, që u rikthye në krye të PD-së.

“Berisha ka bërë një sakrificë të madhe që është rikthyer në politikë aktive ka marrë drejtimin e PD në mënyrë demokratike dhe nga pikëpamja e procedurave dhe parimeve, nuk mendoj se kjo është një sakrificë e vogël se mund të kishte bërë një zgjidhje personale dhe do i duhet të bëjë çdo sakrificë që është triumfi i opozitës”, u shpreh kryetari i Partisë së Lirisë.

Meta tha se kryeministri Edi Rama është peng, pasi ka tutor duke nisur që nga krimi i organizuar ashtu edhe ndërkombëtarët.

“Rama duket sikur është bosi i regjimit, por edhe peng se ka tutorë të tjerë dhe ai është i marrë peng, që nga përfaqësues i krimit, ndërkombëtar, rajonal, ata që e urdhërojnë e komandojnë, që të bëjë veprime jo në interesin kombëtar, në presion të borxheve të tij, PD, forca kryesore e opozitës dhe ka përgjegjësitë më të mëdha, sepse është krijuar si një parti e interesit kombëtar”, tha Meta.

Previous articleVon der Leyen: Detyra jonë është të forcojmë demokracinë në BE, ajo do të mbizotërojë në këtë luftë
Next articlePse e “bojkotoi” Rama takimin me ambasadorët e BE