Home Aktualitet Merret vendimi shumë i rëndësishëm për të burgosurit

Merret vendimi shumë i rëndësishëm për të burgosurit

Ministria e Drejtësisë, Drejtoria e Përgjithshme e Burgjeve dhe bizneset fason kanë nënshkruar një marrëveshje të rëndësishme. Mësohet se Të burgosurit do të punojnë në fasoneri.

Qëllimi i këtij vendimi është për të rritur kapacitetet profesionale dhe lehtësimin e rehabilitimit dhe riintegrimit të të dënuarve.

Puna do të zhvillohet në ambientet e burgu.

SOURCEbulevard news
Previous articleRama mblodhi që në mëngjes drejtuesit politikë të PS në qarqe, zbardhet çfarë po diskutohet sot në selinë rozë
Next articleKuvendi sot duhet të diskutojë për zgjedhjen e Naser Zyberit për avokat të popullit