Home Ekonomia Me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja, çfarë ndodh me...

Me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja, çfarë ndodh me euron dhe dollarin

Dollari amerikan është blerë sot, 6 Gusht me 113.6 lekë dhe është shitur me 114.8 lekë, duke shënuar ulje në krahasim me një ditë më parë.

Monedha evropiane euro blihet sot me 116.2 lekë dhe shitet me 117 lekë, duke shënuar një qëndrueshmëri me ditët e kaluara.

Po ashtu edhe paundi britanik, i cili sot blihet me 136.7 lekë dhe shitet me 138.1 lekë.

Me sa shiten dhe blihen sot monedhat e huaja, çfarë ndodh me euron