Home Maqedonia McCain e ka mbështetur dhe do ta mbështesë Maqedoninë

McCain e ka mbështetur dhe do ta mbështesë Maqedoninë

mc cainKryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Trajko Veljanovski pas takimit me McCain ka thënë se senatori me ndikim e ka theksuar mbështetjen e tij për anëtarësimin e Maqedonisë për në NATO.

“John McCain është dëshmuar si mik i Maqedonisë dhe është interesuar për të gjitha çështjet që kanë të bëjnë me Maqedoninë. I kemi bërë ftesë për ta vizituar vendin tonë dhe ka thënë se me kënaqësi do ta pranojë atë në një të ardhme të afërt. Çdoherë prej tij kemi mbështetje për në NATO, duke thënë se do të lobojë edhe te Senati, shtëpia reprezentative te kolegët e tij për Maqedoninë”, ka thënë Veljanovski pas takimit.

Previous articleUnë dhe Hugh Hefner vetëm përkëdhelemi në krevat
Next articleArsene Wenger: Në futbollin anglez nuk ka mashtrime