Home Bota Mbreti Charles është i vendosur për të reduktuar deri në 20% anëtarët...

Mbreti Charles është i vendosur për të reduktuar deri në 20% anëtarët dhe stafin që punojnë për Familjen Mbretërore!

Mbreti Charles po ndjek në mënyrë aktive një riorganizim të personelit të familjes së tij mbretërore, që thuhet se synon të eliminojë një 20 përqind të konsiderueshëm të pozicioneve të punës. Mbreti i Mbretërisë së Bashkuar ka shprehur vazhdimisht dëshirën e tij për një monarki më të efektshme që nga ngjitja në fron dhe duket se ai tani po ndërmerr hapa konkretë drejt krijimit të një mjedisi profesional më efektiv.

Mbreti Charles dhe Mbretëresha Camilla duket se besojnë se ka një numër të tepërt të anëtarëve të stafit që kryejnë role të ngjashme, sipas një raporti nga The Mail të dielën.

Reduktimi i fuqisë punëtore pritet të ndikojë në një numër të konsiderueshëm punonjësish nëpër rezidencat e mëdha mbretërore si Buckingham Palace, Sandringham, Windsor Castle dhe Balmoral. Raportet sugjerojnë se monarku ka qenë aktiv dhe i angazhuar në një mision për të modernizuar monarkinë që nga kurorëzimi i tij më 6 maj.

Për më tepër, mbretëresha Camilla duket se po luan një rol kryesor në lehtësimin e përpjekjeve të burrit të saj, duke marrë përgjegjësinë për mbikëqyrjen e ndryshimeve në strukturat e stafit mbretëror.

Previous article“Nëse shmangni dehjen, shmangni edhe…”/ Meloni nuk i ndahet problemeve, partneri i saj nën shënjestër për komentet mbi përdhunimin
Next articleVIDEO/ Momenti shokues kur të ftuarit në dasmë përleshen dhe përfundojnë të gjakosur…!