Home Aktualitet Mbledhja e fundit për 2019/ KLP zgjedh drejtuesit e Prokurorisë së Shkallës...

Mbledhja e fundit për 2019/ KLP zgjedh drejtuesit e Prokurorisë së Shkallës së Parë në disa qytete

Këshilli i Lartë i Prokurorisë në mbledhjen e fundit për vitin 2019, ka zgjedhur disa drejtues të Prokurorisë së Shkallës së Parë në Kukës, Elbasan, Fier, Pukë dhe në Lushnje. Komisioni i Karrierës fillimisht për Prokurorinë në Kukës në Këshill solli tre emra, si Edmond Kariqi, Fahrije Vata dhe Rita Gjati. Anëtarët e KLP-së pas shqyrtimit të emrave votuan me 6 vota pro kandidaten e listuar Rita Gjati, e cila do të drejtojë këtë institucion për tre muajt e ardhshëm.

Votimet e KLP-së:

Kukës- Me 6 vota pro Keshilli voton prokuroren Rita Gjati ( Bazaj, Balla, Seiti, Cani, Esmeralda Cami, Beluri) si Drejtuese se Prok prane Shkalles se Pare Kukes me caktim te perkohshem 3-mujor

Elbasan- Miratohet me 6 vota proprojektaktit “Për caktimin e përkohshëm të Kreshnik Ajazi ne pozicionin të drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Elbasan”.

Lushnje dhe Fier- Miratohen me 10 vota pro Violeta Shkurta ne pozicionin te drejtuesit te Prok se Shkalles se Pare Fier dhe Arben Dyla ne pozicionin te drejtuesit te Prok se Shkalles se Pare Lushnje.

Pukë- Miratohet me 9 vota pro (kunder Besnik Cani), projektaktit për caktimin e përkohshëm të Françesk Ganaj, aktualisht prokuror në Lezhë, ne pozicionin të drejtuesit të Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Pukë.

VIABulevard News
SOURCEBalkanWeb
Previous articleEkspozita fotografike “Continuum”, qyteti dhe porti së bashku në fotot e solidaritetit
Next articleLDK ofertë të re për Vetëvendosjen/ Isa Mustafa: Votojmë Kurtin kryeministër dhe dalim në opozitë