Home Politike Mbahet Kongresi i Parë i Shëndetësisë, Rama: Forum për përvojat dhe sfidat

Mbahet Kongresi i Parë i Shëndetësisë, Rama: Forum për përvojat dhe sfidat

Zhvillohet sot në Pallatin e Kongreseve Kongresi i Parë i Shëndetësisë.

Në një postim në rrjetet sociale,  Kryeministri Edi Rama theksoi se kongresi i shëndetësisë do të mbahet së bashku me ekspertë vendas e ndërkombëtarë.

Ky kongres do të shërbejë si forum i përbashkët, për të ndarë historitë e suksesit, diskutuar përvojat dhe debatuar sfidat e sistemit shëndetësor, për një shërbim më cilësor e gjithëpërfshirës.

Previous articleMargariti: Kalaja e Ishmit në proces restaurimi falë projektit EU4Culture
Next article“Pasi diplomohen ikin shërbejnë në Gjermani”, Rama për ‘eksodin’ e mjekëve dhe infermierëve: Shteti shqiptar nuk financon studimet për sistemin shëndetësor gjerman