Home Sport Manovrat me pagesat, mbyllen hetimet, ja çfarë rrezikon Juve, shpëtojnë vetëm lojtarët

Manovrat me pagesat, mbyllen hetimet, ja çfarë rrezikon Juve, shpëtojnë vetëm lojtarët

Prokurori federal Giuseppe Chine po mbyll hetimit mbi “manovrat e pagave” te Juventus. Në ditët në vijim priten të bëhen publike rezultatet e hetimeve, përgjegjësitë e klubit dhe drejtuesve.

Por çfarë rrezikon Juve? Sipas La Gazzetta dello Sport: Juventus rrezikon një gjobë shumë të majme, ose zbritjen e një ose më shumë pikëve. Nuk pritet të shpëtojnë pa “u lagur” as drejtuesit.

La Gazz

Në lidhje me lojtarët, gjithnjë sipas La Gazzettas, nuk pritet të dënohen pasi nuk janë përfshirë direkt në kontrata, në pagesa etj.

Previous articleRama: Lumi Gjanica, nga një vatër ndotje sot arterie e gjelbër e Fierit
Next articleMeta prezanton planin për Shëndetësinë, nga dyfishimi i pagës deri të ilaçet falas për pensionistët