Home Politike Manja për SPAK: Fokusi të jetë te lufta ndaj krimit të organizuar

Manja për SPAK: Fokusi të jetë te lufta ndaj krimit të organizuar

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja gjatë raportimit të tij te komisioni i Ligjeve, ka folur në lidhje me punën e kryer nga SPAK.

‘Vihet re një rritje e numrit të çështjeve sa i përket krimit të organizuar, ne inkurajojmë që fokusi duhet të drejtohet tek krimi organizuar dhe asetet që ka krimi organizuar, edhe pse ka një përparim për sekuestrimin e tyre. Ne rekomandojmë që të shihet me tjetër sy lufta ndaj krimit të organizuar. Kjo ka një impakt të rëndësishëm dhe në rritjen e besimit të opinionit publik në këtë drejtim.’– tha Manja.

Previous articleKlodiana Lala zbardh detajet nga vendimi i Gjykatës: Ja kushtet që duhet të plotësojë Saimir Tahiri që të quhet i rehabilituar
Next articleLirohet nga burgu Saimir Tahiri, do të kryejë pjesën e mbetur të dënimit në shtëpi