Home Politike Manastirliu: Nga janari janë kryer mbi 93 mijë seanca dialize falas

Manastirliu: Nga janari janë kryer mbi 93 mijë seanca dialize falas

Nga janari i këtij viti e deri më tani janë kryer mbi  93, 944 seanca dialize falas.

Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu shprehet se personeli shëndetësore është në shërbim të mjekëve për të siguruar më shumë cilësi për pacientët.

“Mbi 93 mijë seanca dialize janë kryer falas nga Janari 2021, duke i’u siguruar pacientëve akses dhe cilësi për këtë shërbim jetik”, shkruan Manastirliu.

SOURCEBulevard News
Previous articleRama në kantieret e shkollave që po rindërtohen në Kamëz: Do dalin më të bukura se ato që rrënoi tërmeti!
Next articleKompanitë nuk kanë mjaftueshëm personel ndërsa punëtorët nuk gjejnë dot punë/ Çfarë po ndodh realisht?!