Home LifeStyle Luizi në ‘Sfidën e Rezistencës’ kërkon puthje nga Kiara: Ky poçi do...

Luizi në ‘Sfidën e Rezistencës’ kërkon puthje nga Kiara: Ky poçi do më japë 2500 euro

Teksa orët kalojnë, banorëve po u soset durimi me “Sfidën e Rezistencës”. Por Luizi që ka treguar se do të bëjë rezistencë vetëm që të përfitojë 2500 euro.

“Ky poçi do më japë 2500 euro”, tha Luiz Ejlli. Teksa banorët e tjerë janë ulur apo kanë shfaqur shenja lodhjeje, ai i tha Kiarës t’i dhuronte një puthje në buzë, pasi kjo mënyrë, e bën atë akoma më të fortë në këtë sfidë.

Ndërkohë, në lojë shfaqen pranë Efi me Oltën që herë pas herë hedhin kunja për njëra-tjetrën, por s’mungojnë edhe bisedat e thjeshta.

Dy vajzat i kishin butonat pranë njëra-tjetrës, për pasojë herë pas here shkëmbenin edhe ndonjë fjalë.

Previous articleAsosacioni dhe pse SHBA bën presion mbi Kosovën
Next articleHoroskopi për ditën e sotme, 4 shkurt 2023