Home Top Lajmet Lexues të nderuar, ju kerkojmë ndjesë pasi diten e sotme për shkak...

Lexues të nderuar, ju kerkojmë ndjesë pasi diten e sotme për shkak të një sulmi në …

Lexues të nderuar, ju kerkojmë ndjesë pasi diten e sotme për shkak të një sulmi në faqen tonë online dhe në kompjuterat e redaksis se gazetës dhe portalit tonë nuk kemi mundur tu percjellim informacionet tona. Mirembajtesit e faqes online dhe te teknikes do punojnë intensivisht, gjithë natën dhe gjatë ditës se nesërme për të rikthyer informacionin pranë jush. Ju sigurojme se te gjithe materialet nga dita e djeshme jane te sigurta. Gazeta ne version print do te dale diten e shtune. Faleminderit per mirekuptimin!

Previous articleAPD: Një specialist i ri në drejtimin e nje Drejtorie -Emërohet drejtori i Drejtorisë së Burimeve Njerëzore dhe Promocionit
Next articleLe ta bëjmë gazetarinë të mrekullueshme sërisht