Home Aktualitet Lajmi i fundit/Ani Dyrmishi zgjidhet kreu i ri i Hekurudhës Shqiptare

Lajmi i fundit/Ani Dyrmishi zgjidhet kreu i ri i Hekurudhës Shqiptare

Ani Dyrmishi zgjidhet kreu i ri i Hekurudhës Shqiptare. Lajmi është bërë i ditur nga burime pranë Hekurudhës, ndërsa vetë zoti Dyrmishi ka konfirmuar një gjë të tillë për gazetën Bulevard. Dyrmishi  është një nga figurat e njohura të PS në Durrës dhe ndërkohë dhe një nga juristët  e njohur  të brezit të tij. Ai ka mabjtur disa detyra  dhe së fundmi ishte drejtues i Hipotekës së Durrësit. Ai zëvendësoi në këtë post  kreun e kësaj drejtorie Ilir Dashi që ishte përfaqësues i LSI.(Bulevard) Vijon