Home Aktualitet LAJMI FUNDIT/ Alban Ramohitaj zgjidhet drejtori i Spitalit te Durresit

LAJMI FUNDIT/ Alban Ramohitaj zgjidhet drejtori i Spitalit te Durresit

Eshte zhvilluar konkursi per kreun e spitalit te Durresit. Alban Ramohitaj eshte rikthyer si kreu i ketij institucioni pasi kishte dhene doreheqjen me pare si kandidat per deputet dhe arsyeja qe nuk fitoi e riktheu ne konkursin qe zhvilloi Ministria e Shendetesise lidhur me kete post. Ramohitaj qe mban edhe postin e kreut te keshillit bashkiak do te jete edhe drejtori i ri i Spitalit te Durresit, detyre te cilen deri tani e ka mbajtur nje emer i komanduar.