Home Aktualitet Ky është 58-vjeçari shqiptar i futur në listën e personave më të...

Ky është 58-vjeçari shqiptar i futur në listën e personave më të kërkuar në Evropë për trafik me drogë

58-vjeçari shqiptar, Haredin Fejzulla i akuzuar për trafik drogë është futur në listën e personave më të kërkuar në Evropë. Aktualisht për kapjen e 58-vjeçarit janë vënë në kërkim të gjitha policitë e vendeve të BE.

Prej kësaj fundjave, përshkrimi i tij është në listën e Europol-it, dhe është ndër emrat më të kërkuar në Europë.

Haredin Fejzulla, i cili ka fituar miliona euro nga trafiku i drogës në Belgjikë tërhoqi vëmendjen e hetuesve në verën e vitit 2013. Ai u dënua me 9 dhe 4 vjet burgim nga Gjykata e Shkallës së Parë të Brukselit, si dhe 5 vjet nga Gjykata e Apelit të Brukselit, për veprat penale të trafikut të lëndëve narkotike dhe përkatësisë në organizatë kriminale, pra 18 vjet në total.

Image
Previous articleKishin shkuar për muaji mjalti, por gjetën vdekjen nga përmbytjet: Identifikohet çifti në Greqi
Next articleRama mban premtimin: Qendra e Derviçanit do të mbajë emrin e Micotaqis