Home Politike Kuvendi i 11 Dhjetorit! Berisha: Edhe 6 ditë, më të bashkuar, më...

Kuvendi i 11 Dhjetorit! Berisha: Edhe 6 ditë, më të bashkuar, më të fortë

Lideri historik i Partisë Demokratike-së, Sali Berisha, ka rikujtuar mëngjesin e sotëm me një mesazh, se kanë mbetur dhe 6 ditë deri në mbajtjen e Kuvendit të  11 Dhjetorit për demokratët dhe për opozitën.

“Edhe 6 ditë deri në Kuvendin e PD-së. Më të bashkuar, më të fortë, më të hapur”.- shkruan Berisha në ‘Facebook’.