Home Bota Kryen marrëdhënie seksuale me lopën e fqinjit, ja çfarë e gjen më...

Kryen marrëdhënie seksuale me lopën e fqinjit, ja çfarë e gjen më pas!

Një maniak pervers në Kenia u lut t’i falnin jetën, pasi u kap duke përdhunuar lopën e fqinjit. Por një turmë e inatosur vunë poshtë John Mwaura i cili tha se ‘ngacmoi’ lopën sepse ndihej i vetmuar dhe kishte frikë të kryente marrëdhënie me gratë, pasi i ruhej AIDS-it.

E kjo është hera e pestë që një zoofil kapet duke ‘sulmuar’ një lopë në fshatin e Murunuyu. “Mos më vrisni”, është lutur ai para turmës ‘së etur’ për gjakun e tij. “Më lini t’ju jap pjesën time të tokës, si shpagim për lopën”. “Gjithnjë bëj seks me lopën, pasi kam frikë të kryej marrëdhënie me vajzat, sepse ato mund të më infektojnë me HIV”. “Nuk është hera e parë për mua. Kam bërë seks edhe me katër lopë të tjera. Ju lutem për mëshirë”, shtoi 29-vjeçari.

I tmerruar, Mwangi kapi Mwaura-n me pantallonat e ulura poshtë gjatë momentit të ejakulimit. Kurse fshatarët nisën t’i gjuanin me shkopinj dhe gurë dhe e dërguan në stacionin e policisë, ku akuzohet tani për ‘kafshëri’.
Pastori vendas Jeremiah Mbuthia mendon se, “një sjellje e tij është si rezultat i ‘gjendjes jo të mirë mendore”.