Home Aktualitet Kryebashkiaku Arbana: Prania e kryeministrit Rama në Shijak, një mbështetje për ne

Kryebashkiaku Arbana: Prania e kryeministrit Rama në Shijak, një mbështetje për ne

Me anë të një postimi në Facebook, kryebashkiaku Arbana falenderon kryeministrin Rama për mbështetjen që i ka dhënë qytetit të Shijakut.

Postimi i plotë:

Kryeministri Rama i pranishëm në Shijak.

 

Jam falenderues që Kryeministri Edi Rama dhe ministrja e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural znj.Frida Krifca zgjodhën Shijakun për të prezantuar Programi IPARD III që do të financojë 146 milionë euro për zhvillimin e bujqësisë dhe zonave rurale në të gjithë Shqipërinë.


Përmes këtij Programi Grantesh rritet punësimi, gjithashtu i jepet mundësia fermerëve të shesin produktet e tyre dhe të nxitet turizmi rural.

 

Prania e Kryeministrit në Shijak është një mbështetje për ne, në vazhdimësi të gjithë investimeve që janë bërë për qytetin tonë.

Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 8 persona dhe njerëz në këmbë