Home Ekonomia ‘Krizë’ e madhe! Zi e më zi me monedhat e huaja, zbuloni...

‘Krizë’ e madhe! Zi e më zi me monedhat e huaja, zbuloni se çfarë po ndodh tashmë

Dollari amerikan blihet me 106.9 lekë dhe shitet me 108 lekë.

Euro blihet me 113.7 lekë dhe shitet 114.5 lekë.

Paundi britanik sot blihet me 128.3 lekë dhe shitet me 130 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot në blerje me 114 lekë, ndërsa në shitje me 115 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 78.3 lekë dhe në shitje me 81 lekë.

Më poshtë iu sjellim kursit e këmbimit për monedhat e tjera.

Previous articleParashikimi i motit, 26 dhjetor 2022
Next articleEkonomia gjermane vuan nga mungesa e fuqisë punëtore, kërkohet lehtësim i rregullave të migrimit. 250.000 vende të pazëna pune për zanatçinjtë