Home LifeStyle Kritikohet veshja e Katherine Jenkins

Kritikohet veshja e Katherine Jenkins

largea_critor51366283599Gjatë cermonisë mortore të Margaret Thatcher,që u zhvilluar dje në Londër,në Britaninë e Madhe,morën pjesë persona nga fusha të ndryshme. Një ndër ata ishte edhe këngëtarja Katherine Jenkins.

32-vjecarja ka pasur kontakte më Margaret Thatcher si pasojë e punës së tyre nëpërmjet një fondacioni bamirësie për Forcat e Armatosura.

E veshur me një kostum të zi dhe një kapele në kokë ajo u shfaq gjatë cermonisë mortore. Por,vëshja e saj ka marr shumë komente negative neper faqet sociale,duke e konkretizuar kështu sit ë papërshtatëshme për një rast të till,thekson “Daily Mail”.

Previous articleJa investimi i qeverisë Berisha në arsim
Next articleBoston: Në Watertown – të shtëna dhe eksplodime