Home Opinion Kreshnik Spahiu: Italia ka më shumë dyqane Armani, se krevate në spitale

Kreshnik Spahiu: Italia ka më shumë dyqane Armani, se krevate në spitale

Nga Kreshnik Spahiu

Europa dhe Amerika si një tigër letre:

  • Italia ka më shumë dyqane Armani, se krevate në spitale.
  • Gjermania më shumë avionë Lufthansa, se maska fytyre.
  • Franca më shumë kantina vere, se aparate oksigjeni.
  • Spanja më shumë hotele me 7 yje, se ambulanca.
  • Anglia më shumë Pub-e birrash se spitale.
  • Amerika më shumë rraketa, se farmaci apo vaksina.

Erdhi koha të mësojmë fëmijve tanë gjuhën kinezçe me kurs intesiv të përshpejtuar… URGJENT