Home Politike KQZ i kërkon Prokurorisë verifikim të thelluar për kandidatin e Berishës: Ndërroi...

KQZ i kërkon Prokurorisë verifikim të thelluar për kandidatin e Berishës: Ndërroi datën dhe vendin e lindjes

Partia Demokratike i kërkoi verifikimin e kandidatit të Sali Berishës për bashkinë e Lushnjes për zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit. Dyshohet se ka fshehur një dënim për vjedhje në Britaninë e Madhe duke mos e deklaruar në formular ashtu siç e parashikon ligji, KQZ i ka dërguar një shkresë Prokurorisë së Përgjithshme ku kërkon verifikim të thelluar.