Home Aktualitet KPA del me njoftimin e fundit për gjyqtaren Flutura Skënderi

KPA del me njoftimin e fundit për gjyqtaren Flutura Skënderi

Kolegji i Posaçëm i Apelimit vendosi sot lënien në fuqi të vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për shkarkimin nga detyra të gjyqtares Flutura Skënderi.

Trupi gjykues i Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, i përbërë nga Albana Shtylla kryesuese, Rezarta Schuetz relatore, Ina Rama, Mimoza Tasi, Natasha Mulaj anëtare, shpalli vendimin për çështjen që i përket ankimit të subjektit të rivlerësimit Flutura Skënderi kundër vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit.

Në përfundim të gjykimit në dhomë këshillimi, trupi gjykues, bazuar në ligjin “Për rivlerësimin kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve në Republikën e Shqipërisë”, me shumicë votash vendosi lënien në fuqi të vendimit të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, që i përket subjektit të rivlerësimit Flutura Skënderi. Ky vendim është përfundimtar dhe ka efekt të menjëhershëm.

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit shkarkoi nga detyra më 23 korrik të vitit 2020, Flutura Skënderin, me detyrë gjyqtare në Gjykatën e Apelit Tiranë.

Previous articleAnija e parë komerciale që do ulet në hënë, Japonia ndan pamjet e drejtpërdrejta
Next articlePosteri me gishtin e mesit nga Këlliçi, ish-myftiu i Tiranës: Fyese dhe tallëse për qytetarët