Home Kosova Kosovë/ Plagosen dy persona me armë zjarri në Prizren

Kosovë/ Plagosen dy persona me armë zjarri në Prizren

 

 

Para pak minuta në rrugën “Xhemil Fluku” në Prizren ka ndodhur një gjuajtje me armë zjarri per shkak te nje mosmarrëveshje ne komunikacion ka ardhur deri te konfrontimi i dy personave të dyshimtë, ku njeri nga ata ka gjuajtur me armë zjarri duke e lenduar personin tjetër ne kembe. Ne baze te konfirmimit te mjekut, i lenduari eshte jashtë rrezikut per jete. I dyshimti eshte ndaluar dhe nje arme eshte sekuestruar ne vendin e ngjarjes. Policia eshte duke u marre me rastin.