Home LifeStyle Konflikti me Cllevion, Prokuroria kërkon që Noizy të kryejë test psikologjik

Konflikti me Cllevion, Prokuroria kërkon që Noizy të kryejë test psikologjik

Reperi Noizy e denoncoi Kleviol Ahmetajn për përndjekje, që i ka shkatuar ankth dhe frikë. Ky i fundit përfundoi i arrestuar pas problemeve me Noizy-n, ndërsa në rrjete sociale të dy djemtë u përpoqën të japin versionin e tyre të historisë.

Konflikti i tyre është rikthyer sërish në vëmendje sot, ndërsa Prokuroria i ka kërkuar Noizy-t dhe babait të tij të kryejnë test psikologjik. Kjo, që psikologu të vërtetojë nëse gjendja e reperit është vërtetë e rënduar siç pretendon.

Nëse do të rezultojë që po, Kleviol Ahmetaj mund të rrezikojë sërish burgun. Megjithatë ai shprehet se është e palogjikshme që t’i ketë shkaktuar ankth edhe frikë, pasi Noizy çdo ditë shihet në koncerte dhe shumë i lumtur.

Konflikti me Cllevion, Prokuroria kërkon që Noizy të kryejë

Previous articleMitsotakis: Jemi në luftë me zjarret, do të dëmshpërblejmë të prekurit
Next articleAlbin Kurti tregon se si mund të themelohet Asociacioni – përmend një mënyrë!